Oplæg, foredrag og rådgivning

Såvel undervisning som foredrag

Jeg har igennem flere år holdt oplæg og undervist både private og fagprofessionelle – både i eget regi og for andre eksterne udbydere af kurser og uddannelser, herunder Institut for Belastningspsykologi og Seminarer.dk. 

Læs mere på denne side – måske er der netop et emne, som kunne give mening for dig at høre mere om.

Ring på 4076 6041 eller skriv på kontakt@susanneholm.dk for at høre mere om mulighederne.

Sorg – teorien og samtalen 

Hvordan møder vi mennesker i sorg? Hvordan kan det være, at sorgramte personer reagerer, som de gør? Hvordan lyder den nyeste sorgteori?

Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på, når jeg holder oplæg eller rådgiver om sorg og den nyeste sorgteoretiske forståelse. 

Siden 2010 har jeg løbende uddannet mig indenfor området og kommer i oplægget ind på flere teorier og modeller samt inspiration til den sorgvejledende samtale.

Kontakt mig for mere information på tlf.: 4076 6041 eller skriv en mail til kontakt@susanneholm.dk

Valget er ikke for evigt

I dette foredrag fortæller jeg om, hvordan jeg har ændret spor undervejs i livet. Oprindeligt var vejen lagt – jeg har hele min barndom stilet efter at blive dyrlæge, herunder været i et karakterræs for at kommer dertil. Jeg nåede mit mål. Men var det lykken? Livsomstændighederne ville, at jeg kom til at arbejde med meget andet og fik helt nye interesser. Til sidst valgte jeg at gå i en ny retning.

I dette foredrag kommer jeg ind på processen med at ændre spor i livet, hvordan jeg håndterede omgivelsernes reaktioner, hvordan jeg har kombineret min uddannelse som dyrlæge med mit nuværende erhverv som psykoterapeut, og hvor jeg er i dag i forhold til de valg, jeg har truffet.

Dette foredrag er særlig interessant for udskolingen, gymnasier og efterskoler samt andre interesserede.

Kontakt mig for mere information på tlf.: 4076 6041 eller skriv en mail til kontakt@susanneholm.dk

Personlig beretning om at miste et spædbarn

I dette foredrag fortæller jeg om, da jeg mistede min søn ved en dødfødsel efter termin i 2009. Jeg fortæller om selve forløbet, og hvad der var godt og knap så godt for mig i min bearbejdning af sorgen efterfølgende.

Jeg berører også omgivelsernes reaktioner og giver idéer til det at mindes vores kære. Derudover krydrer jeg foredraget med faglig viden om sorgteori.

Kontakt mig for mere information på tlf.: 4076 6041 eller skriv en mail til kontakt@susanneholm.dk