I løbet af det næste halve års tid skal jeg dygtiggøre mig i par- og relationsterapi.

I den forbindelse søger jeg par, familier eller anden form for relationer, der kunne have glæde af par-, familie- eller relationsterapi i perioden november 2023 – april 2024. Sessionerne foregår i Tommerup midt på Fyn. Jeg tager udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi, imago-terapi og den systemisk-narrative tilgang.

Da jeg skal bruge forløbene til kompetenceudvikling, får I 5 gratis sessioner á 60 minutters varighed. Jeg får supervision undervejs og skal bruge forløbet til min eksamensopgave i par- og relationsterapi. Jeg har derfor brug for at optage samtalerne på video.

Optagelserne bliver selvfølgelig behandlet fortroligt og bliver udelukkende brugt til supervision af mig, så jeg kan dygtiggøre mig indenfor området. Når min eksamen er vel overstået, bliver optagelserne slettet igen. I skriver under på en samtykkeerklæring, der er udarbejdet til netop dette formål inden forløbets start.

Mon dette kunne være noget for jer? Så skriv eller ring. Min mailadresse er kontakt@susanneholm.dk, og mit telefonnr. er 4076 6041.